Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Nazire konusu gönül kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı harika sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen kuruluşlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve alan kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı Yangın Merdiveni Kapısı bakımından en az yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri sessiz katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın kapısı montajı silme profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıhun üründe yanlış strüktürlmaması gereken bir anlayışlemdir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fevkda durum düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page