Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdivenleri, yangın esnasında çatı sakinlerinin güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasavvurı ve imalı, yangın emniyetliği dair uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla dokumalmalı ve dayalı yönetmeliklere yakışır olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve karıneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme tırı vırılukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların öteki katlara geçişini karışmak veya mümkün evetğu derece geciktirmektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı silsile opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kanat ile henüz pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının reva standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tespit etmek sinein etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın Kapısı baş amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Asayiş: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an boş olması insanoğluın Yangın Kapısı çıkışını kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi müstelzim tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları manzum olarak örgülmalıdır. Bapnın biçimli çallıkışmasını tedariklemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page